Medijska agencija

W3B.media želi postati vodilni medijski zakupnik v Sloveniji. Delovati želimo na transparenten način, strankam nuditi najboljšo podporo ob izvajanju storitev in z uspešnimi kampanjami navduševati pri nas in v tujini.

Podjetje in blagovna znamka W3B je bilo ustanovljeno leta 2007. Že s prvimi SEO in SEM projekti smo se začeli razvijati v agencijo, ki danes nudi celovite rešitve na področju spleta: od kreativnega oglaševanja, performance marketinga, programatičnega in klasičnega direktnega medijskega zakupa, izdelave in oblikovanja spletnih strani in trgovin ter video produkcijo.

W3B.media je novo podjetje v skupini. Javnosti smo storitve v okviru blagovne znamke W3B.media predstavili v začetku leta 2016.

W3B.media je nastala v duhu trenda vsebinskega marketinga in potrebe po spletnih straneh, ki združujejo posamezno ciljno občinstvo za potrebe oglaševanja. Skozi razvoj smo projekt nadgradili do te mere, da poleg vsebinskega trženja nudi tudi vse napredne možnosti oglaševanja od programatičnega zakupa do sestave naprednih ciljnih skupin, email marketinga in ter vse to podprli z družbenimi omrežji.

Novo poglavje odpiramo v jeseni 2016 in sicer z nadgraditvijo platforme W3B.media, ki sedaj dodatno vključuje najbolj obiskane slovenske spletne strani, do konca leta pa bodo vanjo vključeni skoraj vse slovenske spletne strani na katerih je mogoče zakupiti oglasni prostor.

Dolgo ime: W3B.marketing, d.o.o.
Kratko ime: W3B, d.o.o.
Naslov: Hribarjevo nabrežje 13, 1000 Ljubljana
Matična številka: 6931553000
Davčna številka: SI 94159971
Davčni zavezanec: DA

Tako vodilni kot zaposleni v podjetju W3B se zavedamo pomembnosti dobrega počutja znotraj kolektiva ter moralne odgovornosti do naročnikov. Vsakega naročnika obravnavamo individualno glede na njegove potrebe, želje in zmožnosti. Če gre za naročnika, ki se ukvarja z dobrodelnostjo, mu naše storitve ponudimo brezplačno, prav tako poskusimo pri različnih medijih pridobiti brezplačne objave oz. ponudbo v vrednosti stroškov dela z visoko dodano vrednostjo.

Trenutno ni razpisanih prostih mest.

Obvestilo

Zavrnili ste piškotke za napredno oglaševanje, zato vam je onemogočen dostop do spletne strani. Hvala za razumevanje.

Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.